Menu

Beveiliging & domotica | VDM Security | Beerse

Verlichting en zonnescreens in Hotel Aldheim, Grobbendonk

Doel van de werken?

Bij de realisatie van een nieuwe feestzaal voor Hotel Aldheim werd VDM Security gevraagd voor de volledige elektrische installatie en de domotica. De zaal moest voor de verschillende evenementen verlicht worden met spots en TL-verlichting. Om de zaal eenvoudig te verduisteren, was er nood aan automatische zonnescreens.

Uitdaging van deze opdracht?

De compartimentering van de zaal maakte het noodzakelijk om met één infrarood afstandsbediening eenvoudig alle functies in elk compartiment te kunnen bedienen. Ook de muziekinstallatie werd op het domoticasysteem aangesloten.

Hoe pakte VDM Security deze opdracht aan?

Na een gesprek met de hotelmanager over zijn wensen en verwachtingen, werkte VDM Security een volledig technisch concept uit, inclusief een ontwerp voor de elektrische stuurkast. Dit totaalconcept werd vertaald naar een gedetailleerde offerte.

De realisatie werd volledig door VDM Security uitgevoerd. Dit omvatte de bekabeling, alle stopcontacten en aansluitingen, de installatie van het stuurbord, de plaatsing van de zonnescreens en het aansluiten van alle verlichting.

Eindresultaat?

Een multifunctionele, eenvoudig te compartimenteren feestzaal waar met enkele drukken op de afstandsbediening het juiste lichtniveau en de gewenste voorgeprogrammeerde screenverduistering bereikt worden.