Menu

Beveiliging & domotica | VDM Security | Beerse

Persoonlijke service door vader én zoon

Stapsgewijs – via talrijke bijscholingen en opleidingen – evolueerde zaakvoerder Jan Van de Mierop van allround elektricien tot domotica- én beveiligingsspecialist.
Inmiddels vervoegden zoon Dave en medewerker Tom de bedrijfsrangen.

Elk project wordt nog persoonlijk door de zaakvoerder mee opgevolgd en uitgevoerd.

V.D.M. Security is een erkend installateur, onder het nummer 20.0937.65. Wij zijn als installateur ook erkend door INCERT, onder het nummer B-1634. Dit is het keurmerk opgericht door de verzekeringsmaatschappijen voor de elektronische beveiliging. Wij voldoen aan deze eisen en onze materialen zijn van hoge kwaliteit!

V.D.M. Security biedt u een oplossing op maat aan als beveiligingsspecialist.
Wij werken een professionele hoogtechnologische oplossing uit voor uw specifieke beveiligingsbehoeftes.

Toewijding, betrokkenheid, maatwerk en eerlijkheid vormen de kernwoorden van V.D.M. Security!

Alarminstallaties sinds de jaren ’90

In 1987 startte Jan Van de Mierop als zelfstandig elektricien. De eerste jaren richtte hij zich op gewone huisinstallaties. Met de opkomst van de automatisatie in particuliere woningen verbreedde VDM het dienstenpakket naar domoticasystemen.

Toen in de jaren ’90 de particuliere alarminstallaties in opmars kwamen, besloot Jan ook zich hierin te specialiseren. Als één van de pioniers in alarmsystemen verkreeg hij al snel zijn ministeriële erkenning. Sindsdien volgt hij de technologische evoluties binnen de beveiligingssector op de voet.

Steeds grotere projecten

De eerste jaren installeerde VDM Security vooral alarminstallaties in particuliere woningen. Al snel klopten ook bedrijven aan voor een uitgebreider alarmsysteem. Telkens opnieuw verzette V.D.M. Security voor zichzelf de bakens. Dankzij de opgedane ervaring en talrijke bijscholingen kan elk type alarmsysteem – eenvoudig of complex – worden uitgewerkt en geïnstalleerd.

Zo installeerde V.D.M. Security al uiterst uitgebreide alarmsystemen met 80 à 90 verschillende te beveiligen zones met een combinatie van binnen- en buitenbeveiliging.

Zoon Dave en medewerker Tom

Ook zoon Dave is gecertificeerd voor het plaatsen van alarmsystemen. Hij is de specialist in camerabewaking binnen VDM Security. Medewerker Tom richt zich op installatiewerken.

Projecten in heel Vlaanderen

V.D.M. Security realiseert projecten in heel Vlaanderen. Onze kernprovincies zijn Antwerpen, Vlaams-Brabant en Mechelen. Wij tellen talrijke klanten in de regio’s Mechelen, Turnhout, Herentals, Geel, Mol, Meer, Hoogstraten, Brasschaat, Schoten, Schilde, ’s Gravenwezel, Wijnegem,…. Afstanden houden ons evenwel nooit tegen.