Menu

Beveiliging & domotica | VDM Security | Beerse

Camerabewaking

De kritieke zones scherp in beeld

Bewakingscamera’s vormen in en rond winkels, bedrijven of woningen het ultieme afschrikmiddel voor wie slechte intenties heeft.

Daarnaast helpen de bewaarde videobeelden met het opsporen van eventuele daders of leveren ze de nodige bewijzen.

Volledig op maat van jouw specifieke situatie, werkt VDM Security een binnen- en buitennetwerk van bewakingscamera’s uit dat de kritieke zones op de juiste manier in beeld brengt.

Wat zijn de mogelijkheden van bewakingscamera’s?

  • Welk type van bewakingscamera het meest aangewezen is, hangt af van de specifieke situatie. Is er nood aan een 360°-beeld van de omgeving of moet er een specifiek object bewaakt worden? Moet er ook bij duisternis gefilmd worden? Welke scherpte wordt verwacht van de beelden? Is nummerplaatherkenning nodig? Wat is de beste positionering van elke bewakingscamera? Op basis van de antwoorden op al deze vragen werkt VDM Security voor jou een totaalvoorstel uit met binnen- en buitencamera’s. Uiteraard ben je bij ons ook welkom voor één bewakingscamera.
  • Alle beelden van een bewakingscamera worden doorgestuurd naar een centrale server voor verwerking en opslag. De beelden kunnen ‘live’ bekeken worden – ook op je smartphone – of heropgeroepen worden. De bewaartermijnen van de beelden hangen allereerst af van de opslagcapaciteit van de harde schijf. Het aantal camera’s, het aantal pixels en het aantal beelden per seconde bepalen dan weer de vereiste opslagcapaciteit.
  • Tal van opties en bijkomende functies zijn mogelijk voor je netwerk van bewakingscamera’s. Zo kan je bijvoorbeeld automatisch een mail ontvangen wanneer iemand een vooraf gedefinieerde zone betreedt.